Angelin Design Studio

Vi er en ung nystartet og hurtigt voksende virksomhed, grundlagt i 2015. Vi startede som et almindeligt Design Studio, men efterspørgslen efter vores varer var så stor, at vi i år åbnede vores mærke og en online butik, så vores varer blev tilgængelige for alle. Vores virksomhed er forpligtet til at udvide sine aktiviteter og søge forhandlere i Danmark.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter. Vi er stolte over vores evne til at kombinere produkter af høj kvalitet og lave priser til forhandlere, på trods af at vores tekstilleverandører hovedsageligt er fra Europa.

Erfaringen fra vores designer giver dig mulighed for at skabe enkle og unikke produkter, der let kan konkurrere med kendte mærker, som Real Silk, Party Line, Lilly, White Sunday, Luxux og de andre.,Vi kopierer ikke succesfulde prøver på markedet – vi skaber vores unikke eksklusive design, som gør det muligt for vores forhandlere at skille sig ud på markedet.

Hvis du udvider dit sortiment i flere prisklasser, vil du være sikker på, at dine kunder vil finde det, de har brug for og vil ikke handle fra andre. Du kan nemt bestille varerne fra dit kontor. Vores online butik giver dig mulighed for at bestille varerne på blot et par klik med musen. Professionelle produktbilleder, som har præsenteret i vores onlinebutik (med en god stigning), giver dig mulighed for at se alle detaljerne på produktet online.

Vi søger forhandlere i Danmark. Konfirmationskjoler.

  Stort udvalg af egen produktion (Danmark). Vi producerer varer efter din bestilling (varenummer, størrelse, farve), det giver dig mulighed for at købe et styk ad gangen hos os. Vi vil altid kunne lave ændringer på vores design af kjoler, præcis efter kundens behov.

  Bliv vores forhandler, og du vil modtage reklame i vores online butik med din adresse, navn og hjemmeside. Vi vil være glad for at se dig blandt vores forhandlere.  I er velkommen til at kontakte os.

  Vores designer følger de nye modetrends og skaber unikke modeller. Vi skaber design kollektioner af kvinders tøj i små satser, og skaber også modeller af tøj til individuelle ordrer. Vi har erfaring med kollektive ansøgninger til: skoleuniform og ensartet for personalet. Vi syr efter dine og vores mønstre.

Vi søger forhandlere i Danmark.