Privatlivspolitik. Persondatapolitik.

 

GENERELT

Den 25. maj 2018 træder en ny Privatlivspolitik – Persondatapolitik til. Denne politik omhandler vores behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”), hvorledes Angelinadesign.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med en bestil hos Angelinadesign.dk, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via Angelinadesign.dk.

 

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL

Hvis du ønsker at bestil og modtage et produkt fra os, samt at kunne administrere dine rettigheder til at kunne returnere og reklamere, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og kunne tilbyde dig vores services.
Angelinadesign.dk indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores hjemmeside, gennemfører et køb af vores produkter, opretter en kundekonto, anmelder vores hjemmeside, ved kontakt på vores mail, fortrydelse eller ved reklamation.
Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på angelinadesign.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, varehistorik. Læs vores handelsbetingelser her.
Dine oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos Angelinadesign.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf. bogføringslovens §10.
Personoplysninger sælges ikke til tredjemand og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

HVEM KAN VI DELE DINE OPLYSNINGER MED

Vi kan dele oplysninger om dig med vores fragtfirma, som POSTNORD eller GSL med henblik på levering af din bestilling på angelinadesign.dk
Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services (databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af angelinadesign.dk, Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

 

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi har vores webshop gennem Quickpay og betalingssystem igennem Nets, der fungerer som vores databehandler.

 

GOGKENDTE DATABEHANDLERE

Følgende virksomheder håndterer data for Angelinadesign.dk. Alle er GDPR godkendte:
Google, Google Analytics, Mailchimp, Facebook, Trustpilot, Quickpay, PostNord, GSL, Nets.eu

 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER

Dine oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos Angelinadesign.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, jf. bogføringslovens §10.

 

HVILKE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER HAR VI TRUFFET

Hos Angelinadesign.dk gør vi vores bedste for at passe godt på dine personoplysninger.
Vi sikre dine personoplysninger gennem tekniske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

 

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU

Som kunde hos Angelinadesign.dk har du som registreret kunde altid ret til at sende dine indvendinger mod registreringen, samt indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på Angelinadesign.dk. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Angelinadesign.dk slettet.
Hvis du mener at vi behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for at indgive en klage til det danske Datatilsyn.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, bedes du sende en mail til os.

Angelina Design er daaansvarlig for dine personoplysninger. Alle henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor:

Angelina Design og Skrædderi
Odensevej 73, 1 sal

5500 Middeldart
Danmark
CVR-nr 37146676
e-mail

Opdateret 11. juli 2018.